Tuesday, 11 May 2010

Jade Jagger

Idag har Jade Jagger premiär med sin kollektion för Indiska. Det låter som en ypperlig kombination tycker jag. Känns som att det borde ge en massa spännande färg och form både i textil och porslin. Jag gillar tallriken med rosen och en av hennes tunikor skarpt. Har ni tid så gå gärna förbi att titta. Bara färgerna är inspirerande!

Sov mycket bättre i natt och vet inte vad det betyder men solen skiner idag också så det tänker jag dra nytta av med lunch med min lillasyster och sedan gå en lång sväng längst vattnet.

Vore underbart om solen kunde vara här ett par dagar för att stanna eller vad tycker ni?

Fick förresten hem en vagga igår som min sambos svärbrors far gjort (låter invecklat ja vet :)) så den ska jag bädda till nu innan jag ger mig av. Hoppas att ni får en riktigt fin dag!
Bilder lånade av Stureplan.se

3 comments:

 1. Tack för tipset om blommorna. Det har jag aldrig hört förr men ska tänka på det nästa gång jag köper blommor. Ha en skön dag i solen. Du måste vara lyckligt lottad som kan gå en långpromenad höggravid. :)

  ReplyDelete
 2. Låter härligt med solsken, här har det ösregnat idag. Så i morgon önskar jag mig solsken.
  Jade Jaggers kollektion är väldigt uppmärksammad. Och det verkar vara väldigt fina saker. Väl värt ett besök till Indiska.
  Kram, Jenny

  ReplyDelete
 3. Läcker jacka hon har på sig.
  Visst vill vi ha solsken helst i massor.
  Bilden med alla lampor var fin, är det hos dig?

  Så mysigt med en baby, lycka till. Själv skall jag bli mormor om ca 4 veckor. Härligt.

  ReplyDelete