Friday, 14 May 2010

Landet

Vädret har inte varit något vidare nu men jag lyckades tima in en promenad när solen sken idag och det var skönt. Man känner sig inte annars så smidig nu och man börjar fundera på om det lilla barnet verkligen kommer att komma ut snart samt hur det ska gå till. Ja ut kommer det alltid brukar folk säga men jag förstår ändå inte hur det hela ska gå till. Kan inte förstå att min kära mor gjort det hela fem gånger men det kanske är livet efter som man borde vara mer nervös inför och inte själva förlossningen. Det är så många val i livet man ska fatta för det lilla barnet. Måste säga att jag är imponerad över er andra som hinner med era liv samt att uppfostra fina duktiga barn också.

Jag hoppas att ni har några sköna lediga dagar nu och att ni också får njuta av de vackra gullvivorna som börjat blomma!

7 comments:

 1. Hejsan!
  Visst undrar man hur det ska gå till när man sitter där med stor magen och väntar. Jag har fött båda mina pojkar med snitt, första helt oplanert och mitt andra planerat. Det enda man vet är att man kan aldrig veta =). Lycka till!

  Ha en bra helg, kram Rebecca.

  ReplyDelete
 2. Känner så väl igen mig. Tiden innan förlossning är full med frågor och undran över hur förlossningen ska gå samt vem det är som kommer ut. Många frågetecken men vilken underbar tid! Det är så svårt att fatta hur allt går till egentligen, att en så pass stor bebis får plats i magen...
  Önskar dig en underbar helg!
  Kram, Jenny

  ReplyDelete
 3. Hoppas att den lilla kommer snart!
  Väntan den sista tiden är lååång!
  Minns också tiden innan mina barn föddes som en tid med många funderingar. Det är nog meningen, det är nog uttänkt på nåt finurligt vis!
  Må gott och var rädd om dig!
  Kram
  Marie

  ReplyDelete
 4. Ja men tro jag du börjar bli matt & huvudet snurrar med tankar.. Snart Snart..
  Så länge man behåller sitt sunda förnufft skall du se att det mesta ger sig..
  Ha det så bra du kan!!
  Kram Cilla

  ReplyDelete
 5. Visst känns det som bebisen aldrig kommer ut men helt plötsligt händer det.

  Idag har vi haft strålande sol och jag antar att ni också har haft det.

  Kram Mia

  ReplyDelete
 6. Hej, hej,
  Inget är som väntans tider!!! Känns som et gammalt slitet uttryck, men visst är det passaden....

  Jag har fått båda mina barn för tidigt. Min lilla prinsessa kom en vecka för tidigt och den lille prinsen tre veckor för tidigt.
  Kram J

  ReplyDelete
 7. Hej!!

  Tittar in önskar dig lycka till! Hoppas allt går bra och att din lilla bebis kommer snart!

  KRAM Anna

  ReplyDelete