Tuesday, 11 May 2010

Härlig majdag!

Egentligen borde jag inte sitta här utan springa ut. Solen skiner idag och det händer tyvärr inte varje dag. Det är helt underbart med de gröna björkarna och jag struntar helt i att näsan är lite pollentjock! Sov dåligt i natt, tror att kroppen börjar förbereda sig lite inför något som jag igentligen inte har en aning om men spännande ska det bli.

Fick en utmaning av Kinoko och Plommonhuset och det gick ut på att man ska visa den 10 e bilden från bildarkivet. Min bild blev en bild över Stockholm som jag tog då jag var uppe på en takpromenad över Stockholm. Det var en rätt kall men vacker dag och jag hade fått upplevelsen i present av min sambo som jag genomförde det hela med. Då jag är intresserad av historia tyckte jag att det var lite extra kul. Appropå det så funderar jag på att gå på en gudstjänst i Storkyrkan så att man kan få kika lite nu när den är färdig och innan kronprinsessan ska vigas i den. Visst kan man få tycka att det är spännande med ett prinsessbröllop trots att man inte är en kungafantast?!
Jag vill gärna skicka denna utmaning vidare till er som inte tittat på er tionde bild än då det är roligt och till er andra säger jag passa på att njuta av solen för i helgen ska det regna igen!

5 comments:

 1. Önskar dig en härlig tisdag & vem vet ikväll sitter du kanske med lilla knytet i famnen??
  Önskar dig all lycka vännen!!
  Kram Cilla

  ReplyDelete
 2. Ta det lungt du och njut av solen! Kan lova dig att du har hektiska dagar framför dig!
  Vacker bild du visar!
  Nästa kanske är på en liten prins/prinsessa?

  Kram Mimmi

  ReplyDelete
 3. Åh nu är det nära. Spännande! Om ni ska föda på BB Stockholm hoppas jag ni upplever det lika positivt som vi gjorde. Lycka till! Kram

  ReplyDelete
 4. Spännande att det börjar närma sig. Jag sov också dåligt dagarna innan förlossningarna.

  Hade gärna varit ute i solen idag och njutit, men måste passa mina små sjuklingar. Har dock öppnat fönstret så man få njuta lite av fågelkvitter och frisk luft.

  Kram, Jenny

  ReplyDelete
 5. Klart du måste smita ut åtminstone en liten stund. (Frisk luft är viktigt när man är gravid...eller nå´t. Vilken ursäkt för att ta sig ut i solen är godkänd.) Och så spännande det lät med en takpromenad!!! Det skulle jag verkligen vilja prova på.

  Ha en fin dag!
  Kram
  Cathrin

  ReplyDelete