Tuesday, 2 February 2010

Lycka

Idag fokucerar Metro på Lyckliga glada nyheter. Det gillar jag :)

Det är ganska enkla saker i livet som gör mig lycklig som goda vänners sällskap, en god kopp te, ett bad, en mysig promenad, en vacker soluppgång eller en kram. vad gör er lyckliga och glada?

8 comments:

 1. Det som gör mig glad är när barnen är glada för då vet jag att jag själv varit glad. Det smittar av sig mer än men tror på barnen.
  Angående inlägget innan vet kanske blir det en liten äventyrare av lilla bebisen med. Tänk på Micke och Karin och då med tre barn.

  Ha en trevlig dag.

  Kram Mia

  ReplyDelete
 2. Jag blir glad av att komma på nya ideér, av att skapa, av att lära mej något nytt och lyckas med det, av en kopp kaffe eller te, sol och av att använda kroppen!

  ReplyDelete
 3. Underbart att media nån gång kan fokusera på lyckliga saker! Jag blir lycklig av massor, att vara kreativ o pyssla, mina barn, kärlek, en kopp te, ett glas vin, god mat..... massa saker. För att inte glömma LIMPISTOLEN;) Hihi
  Kram Cilla

  ReplyDelete
 4. Riktigt bra initiativ av Metro. Annars tycker jag att det är så deprimerande att titta på nyheterna, det är ju bara tråkigheter.

  Vad gör mig lycklig... det är mycket det; min familj, musik, foton, andra glada människor...

  Ha det bra!
  Kram Jenny

  ReplyDelete
 5. Åh, det där lät härligt!!! Det är ju sånt som ger positiv energi!!! Tack för din goa omtanke hos mig! Nu har jag VILAT i några dagar och börjar få lite krafter = )!!!

  Kram L-L

  ReplyDelete
 6. Jag håller med! Enkla saker, just såna som du skrev om.
  Eller att göra om här hemma, att förnya, måla lägga golv och fixa - det gör mig lycklig!
  Ibland kan jag också vara lycklig på kvällen när jag lägger mig och vet att jag ska upp till en ny arbetsdag. Knäppt, jag vet!;) Men jag har ett jobb jag trivs med och jag har underbara arbetskamrater. Det är värt så mycket!

  Jag skulle visst kunna skriva hur mycket som helst. Inte så att jag alltid är lycklig och nöjd och glad, men när man tänker efter finns det så mycket...

  Kram Pernilla

  ReplyDelete
 7. Saker som är stora i det enkla...
  En liten hand i min!
  Doften av ett vårregn!
  Vitsippor!
  Att höra bustrollens klingande skratt!
  Att känna kreativitet!
  Mannen min!
  Morgonkaffe!

  Min lista kan göras lång kände jag, så bra att påminnas ibland om sin faktiska lycka!

  Kram Mimmi

  ReplyDelete