Thursday, 4 February 2010

Inspiration för sovrum och bad

Då snön viner ute och vintern aldrig tycks ta slut så letar jag inspiration för mitt badrum. jag ska ju som sagt så småning om köpa mig ett badkar men det är svårt att hitta ett som jag vill ha. Igentligen borde det inte vara så svårt. Istället hamnade jag på Hemtex's sida och H&M's sida med lakan och handdukar. Nu är jag sugen på att köpa lite färg till mitt svart vita badrum. Har någon något tips på fina och färgglada handdukar eller växter som passar bra i badrum?


Bilder lånade från H&M och Hemtex.

3 comments:

 1. Halloj!
  Fler som letar badrumsinspiration ser jag :)
  Kolla in NORO.se om du inte gjort det, de har snygga grejer! :)
  Kram Anna

  ReplyDelete
 2. Gullranka är en blomma som brukar tåla det mesta och gillar fukt. (Nu är det här ett hus där nästan alla blommor dör, börjar känna mig som en flowerkiller men tidigare har dessa funkat bra hos mig)

  Och ang ditt förra inlägg tror jag att det är de enkla sakerna som är riktig lycka för mig numera. Som ett härligt skumbad. Gärna med något att dricka och en god bok till. (Mmmmm börjar nästan drömma av bara tanken...)

  Kram
  Cathrin

  ReplyDelete
 3. Jag tycker citrongult är fint i ett badrum. Och turkost/blått är ju klassiskt.
  Att blanda med olika strukturer/mönster på handdukar kan bli fint. Själv har jag röda handdukar, börjar bli dags att byta färg, känner jag.

  ReplyDelete