Friday, 5 February 2010

Tvål & melodifestival

För över ett år sedan fick jag en duschtvål från Make Up Store som jag använde som handtvål inne på min toalett. Alla som använde den sa att åh vad gott den luktar och den är så dryg att den höll länge. Allt gott har dock ett slut och så hade även denna flaska (som för övrigt är fin att titta på) och jag fick då en annan handtvål som funkar men är orange (vilket inte funkar med handdukar osv) och inte luktar lika gott. Nu är den äntligen slut :) och jag kan få unna mig en ny handtvål. Tror ni att den kommer att finnas kvar i butiken?

Är det någon av er som ska titta på Melodifestivalen i morgon?
Jag ska definitivt göra det och jag tycker att det är roligt att sätta betyg, äta gott och bara såga dem som deltar :) jag är dock dåligt uppdaterad på vilka som kommer att vara med så ser fram emot det hela med spänning.

Ha en mysig fredagkväll!

4 comments:

 1. Ja det ska verkligen bli skoj med melodifestivalen!!:-) Nu är helgerna räddadde nåra veckor framöver, hihi...

  kramkram Sofia

  ReplyDelete
 2. Nu finns Skölden förevigad och för allmänhetens beskådan ;)

  Svårt att hitta tvål som både är bra och snygg!
  Själv har jag en som bara är snygg...*ler*

  Kram Mimmi

  ReplyDelete
 3. Finns det nånstans du inte varit!? ;) Du kommer bli min levande resehandbok vart jag än ska :) Vad härligt att bo i London! Nu blir jag sååå nyfiken!! Vad gjorde du där? Var bodde du? Nästa gång vill jag ha massa tips om vad man kan göra om man inte vill vara den typiska turisten!

  Självklart ska vi kolla på melodifestivalen! Nu är lördagarna uppbokade ett tag framöver:) Det är så kul när det sätter igång och så tomt när det slutar...
  Du har sammanfattat EXAKT hur det ska gå till när man tittar och precis som du är jag dåligt uppdaterad så det ska bli jättekul!

  Kram Pernilla

  ReplyDelete
 4. Exklusiva smygfotograferade melodifestivalbilder.
  http://www.livetrullarvidare.blogg.se

  ReplyDelete