Tuesday, 2 February 2010

Drömma sig bort

Precis som många av er andra njuter jag av det vackra vädret men samtidigt drömmer jag mig bort. Jag förstår hur de här hemma känt sig när jag har åkt iväg de gånger jag åkt iväg men jag tycker ändå synd om mig själv som pulsar omkring i snön här hemma. Det jobbigaste med att resa är också att ju mer man reser ju större blir världen och jag har precis insett att det kommer att dröja ett tag innan jag kan sätta på mig ryggsäcken igen...men drömma går ju bra.

Om jag skulle få välja att åka någonstans just nu skulle jag kunna tänka mig att åka vart som helst egentligen där det finns en strand, varmt vatten och någonstans man kunde få sitta med en god bok. Thailand, Brasilien, Galapagos, vart skulle ni bege er om ni fick välja?

Bilden på damen är tagen i Sydamerika för tre år sedan. Hon är väldigt gammal och otroligt vacker med sitt berättande och spännande ansikte. Jag känner mig lite som henne idag men är inte på långa vägar lika vacker!

1 comment:

  1. Det finns ju de som tycker det är toppen att resa med en liten bebis. Som rent av passar på att ägna föräldraledigheten till att resa. Kanske är du en av dem?

    Och all matchning är oavsiktlig vad gäller rum, barn och blogg ;), men det var lite kul att upptäcka. Jag gillar nog brunt och blått.

    ReplyDelete