Monday, 29 March 2010

Nytt golv


Det blev inget fotande igår. Istället blev det till att plocka undan i hall och garderober. Äntligen ska de byta ut den där delen av golvet som varit så konstigt. Det verkar också vara bra hantverkare för en gång skull så jag hoppas att jag inte blir besviken. Tänkte passa på att träffa min faster i kväll så slipper jag se det stökiga innan det är klart (kan gå direkt i säng i kväll i så fall).

Bitarna börjar långsamt falla på plats. Den 1/4 kommer min ersättare på jobbet så överlämningen sätts igång, barnvagn är inhandlad, de lånade kläderna tvättade och badkaret är på plats. Nu är det bara en garderob som ska in i hallen när golvet är klart och lite småsaker som ska på plats men känner mig nöjd.

I morse när jag gick till jobbet såg jag dessutom snödroppar. Kan det bli bättre?

7 comments:

 1. Härligt när man känner att det vänder. Det känns ju alltid skönt om så mycket som möjligt är klart innan dagen D. När är det dags förrästen?
  Ha en bra dag och hoppas att hantverkarna gör ett bra jobb!
  Kram Jenny

  ReplyDelete
 2. Så skönt när bitar börjar falla på plats & visst är det så underbart med alla vårtecken?!
  Ha det bäst!
  Kram Cilla

  ReplyDelete
 3. Hej! Ska du också ha barn? Vad roligt! När är det dags? Vi har ca 3 veckor kvar men det känns som om det kan ske när som helst. Mår du bra? /Sofia

  ReplyDelete
 4. Spännande att det börjar dra ihop sig! Här har vi inga snödroppar än på länge, men massor av snö =)

  ReplyDelete
 5. Så härligt med snödroppar, åh, snart så kanske vi har de här oxå!!!

  Kram L-L

  ReplyDelete
 6. plockade snödroppar igår och tog in lite vår!
  Underbara!
  Så skönt att det faller på plats, dags att börja räkna ner!
  Kram Mimmi

  ReplyDelete
 7. Hej!
  Har inte hunnit läsa så mycket på bloggen men jag hoppas att allt är bra med er. Vi är på Perhentian nu och vi gillar det. Vi tackar även för tipset om Kapas för det tyckte vi jättemycket om (förutom boendet då som du kanske läst om på bloggen!!!) Hoppas ni får en härlig påsk. Många kramar från oss alla!!!

  ReplyDelete