Wednesday, 20 July 2011

Fantastiska bär

Ni får ursäkta mina bärinlägg. här kommer ett till :)

Hela skogen är full av bär just nu (svamp också tydligen men dem hittar jag inte, tips mottages tacksamt!) så jag har blivit en riktig bärnörd. Känner mig stressad nästan av alla bär som pockar med uppmärksamheten och nu poppade svarta vinbären ut också...


Vi har iaf gjort lite morellsylt och saft idag och nu kokar svarta vinbären på spisen och ska bli sylt. Det blir många pannkaksluncher i vinter.


Tittade in hos Johanna Design i dag och hon är i behov att äta mediciner men om hon utesluter stärkelserika kolhydrater ur sin kost ska hon inte behöva medicinera sig. Häftigt vad man kan göra med kosten igentligen. Är mycket imponerad av henne också då det handlar om att undvika bland annat mjöl, pasta, socker osv. Tror att det hela är ganska svårt men måste man så måste man och kanske borde man testa bara för att visa sympati?! Någon som vill anta utmaningen i en vecka eller två?


Ha en fin kväll!

3 comments:

 1. Bärnörd ja, det kan jag nog kallas med! Och nu när jag blev påmind, så har jag en hink i kylskåpet som jag hade tänkt koka till sylt ikväll. Men lite sent är det nu :-/

  ReplyDelete
 2. Jag plockade lite smultron när jag var på kantarell-jakt idag. Tyvärr hade jag inget att plocka bären i så det blev inte så många, men goda var de.

  Kram, Karin

  PS. Jag ska självklart skicka din vinst så snart jag kommer förbi en brevlåda. Håll ut!

  ReplyDelete
 3. Vad kul! Ser verkligen fram emot att få se era bilder!!

  Åh, nu blir jag ju så nyfiken! Vad har du tänkt dig att det ska göras med bilderna? Vem ska fota? Redigerar den personen nånting?

  Ska fota ett bröllop nästa lördag, så jag sitter just nu och letar inspiration på nätet:)

  Kram Pernilla

  ReplyDelete