Wednesday, 1 September 2010

Böcker

Någon som läst något riktigt bra? Jag har en hel hög med bra böcker som bara väntas på att läsas just nu på nattduksbordet. Bland annat Mia Skäringers Dyngkåt och hur helig som helst. Har ni läst den? Det bästa med den är att det är så korta kapitel och att hon är så ärlig och säger hur det verkligen är istället för allt flum som vi alla igentligen håller på med. För visst vill vi inte erkänna att våra solstrålar till barn krånglar eller att vi är allmänt trötta på våra liv eller?!
Jag kan ialla fall varmt rekommendera den.

En annan bok som jag fick då jag fyllde år är Överlevnadstips för småbarnsmamman. Trist att man ska behöva äsa en sån bok igentligen men den verkar läsvärd.


Nu längtar jag efter tiden att läsa. När tar ni er den tiden?

1 comment:

  1. Hej!!! Va kul att höra ifrån dej! Hoppas du och ni mår bra och att ni haft en skön sommar?

    Under sommaren har det faktiskt blivit några böcker, bla Mia Skäringers bok enligt ovan som jag tyckte SÅ mycket om:) Sedan har jag läst Maria Scherers "Du är inte ensam" och såklart Kajsa Ingmarssons senaste "Bara vanligt vatten". En ganska blandad kompott av allvar, humor och lättläst sommarläsning.

    Den där "överlevnadstips" skall jag nog också skaffa mej. Detta skall faktiskt komma en ny liten männsika (en riktig liten sladdis) till Holm i början av januari - en av anledningarna till att bloggandet stannade av alldeles i början av sommaren. Det snurrade så mycket tankar av glädje blandat med oro att blogglusten försvann fullständigt. Men den där boken kanske kan vara bra att grunda med - eller inte :)

    Ha det gott - kram!

    ReplyDelete