Tuesday, 31 August 2010

Bromskloss

Att gå runt i stan med barnvagn i rusningstrafik är ingen höjdare. Jag har blivit en riktig bromskloss och det krävs en del planering om man ska äta lunch eller middag med en vän och ha vagnen med sig har jag insett. En man sa högt och tydligt att han hatade barnvagnar när han stod bakom mig i rulltrappan utanför Åhléns och det var då jag verkligen insåg att jag är helt plötsligt ett hatobjekt på stan...jag har varit där själv och tänkt precis samma sak. Nu har jag bara lust att köra på allt och alla så se upp :)

Vill i alla fall passa på att tipsa om två väldigt barnvagns vänliga ställen i fall att ni ska ut och armbåga er fram med barnvagn. Vapiano vid Kungsbron. God mat, kul upplägg, gott om plats och bra skötrum.

Det andra är Skanskvarn som ligger i Gullmarsplan. Plus med detta ställe är att det är ute men med skydd, fin utsikt och spännande miljö då man sitter vid en kvarn som det visst ska spöka i på kvällen.... Nackdel är att de bara har sommaröppet.


Har funderat på vad jag ska göra med min blogg och om jag ska skapa en separat och skriva om mina mammadagar och skriva allmänt i denna eller om jag ska göra det här. Vad tycker ni?

1 comment:

  1. Hej!
    Krångligt med två bloggar. Jag tycker du ska skriva om allt här.
    Det här med barnvagn känns igen :)

    Ha en bra dag! Kram Milla

    ReplyDelete