Thursday, 1 July 2010

Fullgubbar


När solen kommer fram så brukar också fullgubbarna komma fram. Det spelar ingen roll vart man är de poppar helt plötsligt upp tillsammans med alla vackra blommor i centrum, i parkerna osv. Man undrar vart de hållit hus under vintern, kanske på samma ställe som alla de där vackra människorna.

Jag går ofta runt Årstaviken då det är en vacker promenad och jag börjar bli tjenis med de som hänger där. De vill gärna prata med lilla Goliat och det är helt fantastiskt hur intressanta samtal jag haft med dem. Ofta undrar jag varför de sitter på den där bänken och mår som de mår och inte jag. Det händer ju att man titta på Goliat och tänker att de också var oförstörda små barn en gång i livet. Alla har inte samma förutsättningar. Så är det bara.

Blev ett konstigt inlägg idag men jag hoppas att ni har överseende.

Ha en fin dag!

4 comments:

 1. Ett tänkvärt inlägg! Antar att de uppskattar väldigt mycket att du stannar och pratar med dem. Det är ju långtifrån alla som gör.

  Hoppas att du har det bra i sommarvärmen!
  Kram, Jenny

  ReplyDelete
 2. Inte konstigt, men tänkvärt. Och det är ju just därför jag tycker så mycket om din blogg!!

  Och du, jag tycker det är så härligt att du njuter av din mammaledighet och inte känner några krav. Precis så ska det va´!

  Kram Pernilla

  ReplyDelete
 3. Tänkvärda ord! Vi är hemma på en snabbvisit i storstaden. Jösses vad varmt och torrt det måste varit här. Vi hade sönderbränd gräsmatta efter drygt en vecka borta. Må så gott i sommarvärmen. Kram sofia

  ReplyDelete
 4. De uppskattar säkert att du tar dig tid att prata med dem oftast blir de säkert ignorerade.

  Du får ha det bra i sommarvädret
  Kram Mia

  ReplyDelete