Monday, 3 May 2010

Stressande att vara ledig


Nu har jag haft min första lediga dag vilket känns lite konstigt men samtidigt skönt tror jag. Har inte riktigt kommit underfun med hur det känns om jag ska vara ärlig. Det känns konstigt att inte vara behövd :) men det är samtidigt nyttigt också.

Dagen sprang på igår trots att jag inte skulle göra så mycket. Det blev en del telefonköer för att ta reda på lite information och sedan blev det lite mathandling innan jag träffade två trevliga vänner i en park och grillade tillsammans med deras sex barn. Det var en nyttig erfarenhet inför min kommande och jag måste säga att jag är imponerad över det jobb de gör. För det är verkligen ett heltidsjobb att uppfpostra barn. Får se om man själv klarar av det. Nåväl.

Såg förresten min första gullviva igår och de är helt underbara. Nu tar det inte så många dagar innan de också fyller backarna. Underbart! Ska försöka njuta av varenda litet tecken som jag nu har tid att njuta av.
Idag ska jag försöka baka något och sedan blir det en tur till kära farmor som jag inte sett på ett tag. Ha en fin dag!

5 comments:

 1. Hihi, bara vänta tills bebin kommer. Då får man inte gjort hälften av det man tror. ;)

  kram!

  ReplyDelete
 2. Hej Pilo! Å va det är spännande nu...:) Tack för tipset om rosorna - det skall jag absolut tänka på nästa gång jag handlar:)

  Lycka till nu om vi inte hörs innan bebisen kommer och gå ut och njut av gullvivorna idag:)

  Kram!

  ReplyDelete
 3. Låter verkligen som att du har det mysigt nu. Njut av tiden, för som du skriver, så är det verkligen ett heltidsjobb att ta hand om små småttingar ( världens roligaste jobb ).
  Härligt med gullvivor!
  Kram, Jenny

  ReplyDelete
 4. Njut, njut, njut av din egna tid nu. :) Lycka till! När som helst är ni tre nu. Kram Sofia

  ReplyDelete
 5. Oj, ser på bilden bredvid att snart vill bebis ut? Ummm, härlig tid att få barn: sommaren!
  :)

  ReplyDelete