Monday, 5 April 2010

InspirationHar sökt lite inspiration idag då jag blev så nedstämd av all snö. Hittade dessa vackra koppar på Broarne (kan tänka mig att det är många av er som besöker den sidan då de har en del lantlilg inredning) så nu funderar jag som bäst på vilka koppar jag ska köpa mig. Min sambo gillar dem inte men om jag bara köper två så kan jag ha dem själv när jag känner för det och behöver en vitaminkick. Han kan sitta med sina enfärgade tråk-koppar.
Den med fågeln är jag väldigt sugen på!

För tre år sedan kom jag tillbaka från en långresa med min sambo och vi har fortfarande inte rensat klart bilderna. Vi sitter dock med dem nu och funderar som bäst på vad vi ska sätta upp på väggarna. Det är svårt för vi fastnar i en massa härliga minnen :) så vi kommer ingen vart.
Det är ju några av er som fotar väldigt mycket. Vad gör ni med alla era bilder?

Dags att bli lite seriös här och sortera vidare. Ha en mysig kväll!

5 comments:

 1. Hejsan
  Tack för titten hos mej, det är alltid kul när jag fär nytt besök.

  Jag var in på Broarne och såg de rosa kopparna med vita prickar och med en liten fot, de skulle passa till fikastunder i min trädgård till sommaren, men än är det långt kvar, vi har massor av snö.

  Önskar dej välkommen åter.
  /Maggan

  ReplyDelete
 2. Hi,hi, det där med fastna i bilder/minnen känner jag väl igen. OM vi lyckas framkalla pappersbilder så har vi möjligen en chans att få något gjort. Men vi har fasnat så långt tillbaka som 2005... Då gifte vi oss och jag bytte sedan jobb. Och så kom Emilia. Och då blev det om möjligt ännu svårare att sortera bilder. (När nu Oscar anlänt har vi givit upp). Och jag hade definitivt gjort som du funderar på; köp två till dig själv! Har sjäv varit i valet och kvalet och "osams" med mannen som inte alls gillar min förkärlek för prickiga muggar... Nu skall jag lyda mitt eget råd och köpa muggarna till mig. Ha!
  Kram

  ReplyDelete
 3. I detta hem är det jag som fotar som en toka! Älskar min kamera!
  Mannens roll är att framkalla och sätta i album... han är några år bakom mig... *ler*
  Köp kopparna och bjud en vän på en kopp kaffe! Vem skulle inte bli glad av det!
  Kram Mimmi

  ReplyDelete
 4. God morgon!

  Kopparna var verkligen ljuvliga - särskilt den med fågeln:) Tycker absolut att du skall slå till och köpa dej två stycken - han kommer också att vilja dricka ur de där såsmåningom:)

  Ha en skön vecka!

  ReplyDelete
 5. Den koppen med fåglarna var ju helt underbar.

  Ja vad gör man med alla bilder. Nu när man gått in i en ny månad brukar jag sätta mig med förra månadens kort och gallra ut och redigera. När ett år har gått bränner jag bilderna på skiva ifall det händer något med datorn. Jag gör även en liten "film" i Pinnacle som man kan titta på istället för fotoalbum. Jag är jättedålig på att framkalla kort tyvärr.

  Ha en bra dag!
  Kram Jenny

  ReplyDelete