Thursday, 15 April 2010

Hall

Vi ska så småning om börja göra i ordning vår hall nu när den är fixad med golvet. Det tar dock alltid lite tid för oss då vi först och främst måste hitta den perfekta garderoben. Har iaf börjat titta på mindre krokar som jag tycker är söta och något liknande denna uggla eller gren kommer nog att få bo i min hall. Viss är de fina!
Ha en fin fredag och njut av lite kvällsmys!

4 comments:

 1. Det är ju så kul att ha ett litet projekt framför sig som man kan planera och tänka på.
  Är ni nöjda med badkaret förrästen?

  Ha en bra helg!
  Kram, Jenny

  ReplyDelete
 2. Ugglan var en riktig söting!
  Längtar tills vi tar tag i vår hall, men andra projekt går före...
  Ha en riktigt härlig fredag!
  Kram Mimmi

  ReplyDelete
 3. Ugglan har jag inte sett tidigare, den var jättesöt, blir säkert fint tillsammans med grenen. Amningskurs har jag aldrig hört talas om, men det kan nog vara smart att ha gått en sådan (min dotter skulle nog ha behövt gått en sådan också...). Du har en så spännande tid framför dig!!! Blir nästan lite gråtmild. (Svor på att jag aldrig skulle bli så jobbig när jag var gravid första gången - men det går inte att motstå).

  Och badkar låter väl fint till den lilla bebisen - fniss.

  Är så roligt att läsa om dig när jag själv nu är inne i nästa fas. Att jobba igen är rätt skönt, jag kan ju dessutom lyxa med mina tider lite som jag själv vill och det är extra härligt att komma hem nu - det är fint att vara saknad och älskad. (Ibland möts jag dock av en trött karl och två illskrikande ungar men det är smällar man får ta.)

  Ha en fin helg och du - jag vill i alla fall läsa om dina gravidtankar! Spännande och kanske lite läskigt?

  Trevlig helg
  Kram

  ReplyDelete
 4. Fina krokar!
  Vi håller också på med det sista piffet i vår nyrenoverade hall, men hos oss tar allt sååå lång tid ... inte alltid så lätt att sköta om hemmet med tre små barn :0)

  var rädd om dig, kram åsa

  ReplyDelete