Tuesday, 13 April 2010

Amningskurs

För vissa av er blir mina inlägg inte så intressanta just nu men jag delar med mig iaf. Denna vecka har det varit en massa kvällsmöten att springa på i bostadsrättsföreningen, på skatteverket och hos barnmorskan. I går var den en amningskurs som min sambo var med på och jag tänkte innan att det kanske inte skulle vara så intressant för honom men han tyckte att det var rätt bra och givande. Han var dock den enda mannen i sällskapet och fick stå för alla pappor vilket blev lite fnissigt ibland men det är väll bara att vänja sig. I förlossningssalen kan jag tänka mig att det inte är så många män. Det ska visst finnas en manlig barnmorska i Stockholm och honom har en av mina vänner lyckats få när hon skulle bli instruerad ang amningen. Ju mer han klämde ju mer skrattade hon men han var visst väldigt gullig.

Det är lite stressigt hemma hos oss nu då man vill ha allt klart innan men samtidigt så har vi inte fixat så mycket heller. Vagnen kommer efter barnet är beräknat men vi har nu ett badkar så vi får väll bo i badkaret under tiden =) Det blir inget barnrum än utan det får bli senare så för tillfället har sambon en tillflyktsort.

Vilket härligt väder det är idag! Det är så att alla man möter bara går runt och ler vilket är superhärligt!!! Hoppas att solen skiner på er också!

3 comments:

 1. lycka till med allt! Själv är vi redo och har packat väskan. Torsdag om en vecka är beräknat datum. Håller mentalt på att ställa in mig på att gå över tiden. Det blir så jobbigt annars om man gör det. Varje dag blir att kännas som en vecka. /Sofia

  ReplyDelete
 2. Vad bra att ni gick på en sådan kurs. Själv så var jag väldigt oförberedd på amningen jag fokuserade bara på förlossningen, så när det väl var dags att amma kom det lite som en chock. Det var inte alls som jag tänkt mig.

  Lycka till med alla förberedelser och lycka till på dagen D!
  Kram Jenny

  ReplyDelete
 3. Intressant med ammningskurs jag visste inte att det fanns det.
  Vill ni lana vagn tills eran kommer far ni garna det.
  Manga kramar fran japan

  ReplyDelete