Sunday, 7 February 2010

Melodifestivalen


Så har första delen på melodifestivalen passerat. Jag hade laddat med god mat, en skål med popcorn och lösviktsgodis (av någon anledning ville jag bara ha de sura colaflaskorna som jag annars lämnar kvar) samt penna och papper för betygsätning. Min sambo delar inte mitt intresse och håller sig gärna undan denna gräsliga tillstälning som han kallar det.

När jag bodde i London brukade jag låsa in mig för mig själv (ingen förrutom de som är gay tittar på det där) och de har den bästa kommentator man kan tänka sig. Ju längre kvällen går ju mer alkohol får han i sig och spydigare och mer sarkastiska blir kommentarerna men med en glimt i ögat såklart. Han var helt outstanding så jag saknar honom och jag måste säga att när jag hörde musiken så förväntade jag mig att Kristian Luuk skulle komma fram i kulisserna och att Tingeling låten skulle spelas men istället fick man uppträdande av Dolph Lundgren och han skötte sig rätt bra tycker jag. Fick under kvällen lära mig av mitt sällskap att han läst på KTH osv. Hade ingen aning och det och har heller aldrig direkt varit ett fan men men.

Annars tyckte jag att låtarna var rätt dåliga, kläderna fula och bakgrundsdansare obefintliga.

Gillar dock Al Fakir!!!

Vad tycker ni om lördagens spektakel? Håller ni med eller tycker ni helt annorlunda?

3 comments:

 1. Jag är väl inte största fanet av melodifestivalen men det hör ju till att man ska sitta där! Och kommentera allas kläder, sånger, danser och sen fråga sig hur i hela världen de bidrag lät som inte kom med!!!
  Det är det bästa med hela cirkusen!

  Kul med godiset... jag åt bara sura med lillbus och svartvinbärs Mer med storbus ;)
  Kram Mimmi

  ReplyDelete
 2. Jag satt och la upp ett par byxor samtidigt som jag tittade på melodifestivalen. Jag är inget fan men vad gör man inte för barnen. Och jag tycker faktiskt att de som kom vidare var bra även om det var mycket dåligt och många konstiga kläder var det också.

  ReplyDelete
 3. Jag satt och såg på svenska melodifestivalen och åt chips samt drack lite öl :-). Jag blev helt häpen när bandet min kusin är med i dök upp! Så jag hejar ju förstås på kusinens band, Pain of salvation (det var han som spelade piano). Annars gillade jag Al Fakir mest!

  ReplyDelete