Saturday, 27 February 2010

Hermans

Min mage är så full så full och denna gång av mat :)
Min sambo och jag var och åt buffé på Hermans på Fjällgatan vid Slussen. De serverar vegetarisk buffé och idag skulle det vara det bästa av det bästa och det var såklart gott. Det är inte den mest romantiska restaurangen men den är rätt mysig och på sommaren då man kan sitta ute så är det helt underbart. Utsikten där uppifrån är fantastisk och man kan njuta av bara den över en kaffe om man känner för det. Deras bakelser och kakor är dessutom helt underbara men idag fanns inte plats för något sådant (önskar ibland att man kunde flytta barnmagen till ryggen så att man fick lite mer plats). Jag vilar mig som bäst nu så att jag ska få njuta av något sött till melodifestivalen. Ska ni titta?

Ha en mysig lördagkväll!

Bild lånad från Hermans

6 comments:

 1. Haha, ja inte blev det bättre iaf! Åh så gott det där verkade, mm magen full av mat är inte helt fel! Jag har precis avnjutit en tacopaj, så nu är det soffläge!

  Ha det gott!
  Kram kram!

  ReplyDelete
 2. Förstår att du är mätt!:-) Du har ju en liten bebis som tar plats oxå, hihi...

  Kram Sofia

  ReplyDelete
 3. Åh så mycket god mat. Förstår att du njöt! Önskar dig en mysig söndag! KRAM Anna

  ReplyDelete
 4. Härligt med mat! Älskar mat!
  ang förra inlägget...
  Att välja barnvagn är svårt... Vi valde en Emmaljunga och har inte ångrat det en gång och då har vi ändå använt den till två troll. Jag ville ha en liggdel och en sittdel och riktiga hjul som klarar skogspromenader och stadsliv. Teleskopskaft var också en nödvändighet då jag är väldigt lång... Provgick i affären för att hitta en där jag inte sparkade i med mina långa ben...
  En djungel är det som sagt...
  När är det dags för lill* att titta ut?

  Kram Mimmi

  ReplyDelete
 5. Mmmm så gott!!! Jag gillar buffe och har kanske lätt för att äta lite för mycket just vid såna gånger, men himel så gott det är :)

  Vad roligt att du vill vara med på vårutmaningen:) Jag sätter upp dig på listan så att det syns att du är med

  Ha en trevlig söndag!

  ReplyDelete
 6. Förstår att du är mätt, det är ju helt omöjligt att inte äta för mycket på buffé.

  Ja, det var min sambo som du pratade med i fredags. På fredagar jobbar han inte på sitt vanliga jobb utan hjälper mig med webbutiken. Bra att han skötte sig ;)
  Ha det gott!

  ReplyDelete