Saturday, 13 February 2010

Filmjölkslimpa

I morgon är det alla hjärtans dag. Trots att det är kommersiellt så tycker jag ändå att det är trevligt att dagen finns. De som aldrig får en blomma av sin kära kanske får det denna dag?!
Min sambo hatar allt kommersiellt jippo så jag kan inte förvänta mig en bukett blommor men det är inget jag sörjer denna dag.
Vi ska ha min stora familj på brunch i morgon så vi har bakat filmjölkslimpa och det var första gången för oss och det blev mycket lyckat så i fortsättningen blir det inga fler köplimpor. Kan verkligen rekommendera detta bröd då det är enkelt att baka, går snabbt och man kan variera det så mycket genom att ha olika nötter och frukter i. Annars så blir det lite våfflor och scones även som serveras i morgon tillsammans med något gott te som rött Lingonte.


Hur ska ni fira alla hjärtans dag?

Bilder är vårt köksur och de limpor som bakades

4 comments:

 1. Önskar dig en riktigt mysig alla hjärtans dag med familjen. Själv ska jag fira med extra många kramar med maken och god mat! Kram Anna ♥

  ReplyDelete
 2. Låter som ett himla fint sätt att omvandla ett "komersiellt jippo" till något som är fint och värt att fira! Jag kan inte heller se fram emot något bukett idag, men det känns helt ok. Jag ger ju ingenting sådant heller. Men hade gärna haft familjen på brunch (fast nej, inte just idag med tanke på hur jag mår).

  Och jag, lite lätt adhd kanske jag har ;))). Eller så är jag bara lite lätt korkad.

  Ha en superfin dag!

  (Filmjölkslimporna såg oroligt goda ut, skall prova. Någon dag.)

  Kram
  Cathrin

  ReplyDelete
 3. Mmmm det där brödet lät trevligt och att ha familjen på besök är väl mysigt.. Hoppas du får en underbar alla hjärtans dag!!
  Kramen Cilla

  ReplyDelete
 4. Så mysigt med familjen samlad! Här har vi haft en mysig dag oxå = ), härligt med en mysdag tillsammans med go mat och fika = )!

  Kram L-L

  ReplyDelete