Wednesday, 30 December 2009

Julklapp

Min sambo och jag skulle bara ge varandra något litet i år och i hans familj får man ett quizz för att få tag i huvudpresenten. I början tyckte jag att det var jobbigt och irriterande (det var tio år sedan) men nu blir jag besviken om han inte har gjort något då det känns som att han inte har ansträngt sig.

I år fick jag ett julkort med en massa frågor ang platser vi besökt när vi rest. Jag insåg att det går snabbt att glömma saker och ting och när jag fick ihop bostäverna så innehöll de bland annat tre t:n och ett w. Vi har inget rum eller placering hemma som innehåller de bokstäverna så vad kunde nästa ledtråd vara?! Twitter visade det sig så lite kreaktiv hade han allt varit och i kväll ska jag infinna mig i Slussen klockan 17:00. Instruktionen i morse var att jag skulle se representatabel ut (vad det nu betyder). Min gissning är att det blir lite mat och sedan föreställningen Buddy Holly som jag velat se länge. Fick med honom på den i London och han är inget musicalfan men det är svårt att inte ryckas med musiken och det är en fantastisk livsberättelse (Charles Hardin Holley) så kan varmt rekomendera den. Jag håller en tumme för att det är det som är presenten. Vad tror ni att det kan vara (gissa inte på en kryssning är ni snälla)?


Bilden är tagen på Galapagos som vi besökte för tre år sedan. Det är en Bluefooted Booby (min favvofågel). De har en specifik parningsdans som de utför när de träffar sin partner och de dansar den tillsammans.
3 comments:

 1. Hoppas att ni får en trevlig kväll.
  Kul med lite bilder från era resor du kanske kan visa mig dansen nästa gång vi ses.
  Kram Mia

  ReplyDelete
 2. Hej och tack för din gulliga kommentar hos mig! Spännande att se vad det blir för något ikväll, vilken rolig julklapp!

  ReplyDelete
 3. Ett strålande ♥GOTT NYTT ÅR ♥ önskar jag dig
  Kram Lotta

  ReplyDelete