Tuesday, 6 April 2010

Illustrationer

Har hittat en illustratör som jag verkligen gillar och ska undersöka närmare. Hon kallar sig Isa Form och gör en hel del fina illustrationer och bilder. Det finns en hel del fina bilder för barnrum bland annat (vet inte varför jag börjat titta på det ;)). Visst blir man glad av formerna och färgerna.

Mitt golv har helt klart artat sig och ska vara klart i kväll så i helgen ser jag fram emot att städa hela lägenheten och lägga in lite färgglada kuddar.

Ha en mysig dag!4 comments:

 1. Sååå mycket fint hon gör! Gillar mycket!
  Kan tänka mig att det längtas mycket efter ert pyre! Så kul att du lagt upp en bebis widget! Fem veckor +/- kvar! Spännande! Idag fyller mitt stora bustroll år men minns som igår hur det var när han föddes!
  Kram Mimmi

  ReplyDelete
 2. Vad fina illustrationer! Ser att du har beräknade fem veckor kvar. Spännande! Kram Sofia

  ReplyDelete
 3. Gillar också det jag sett av henne. Och hm, kan det vara så att du har ett visst intresse för barn och barnrum för tillfället? ;) Känner mig nästan lite avundsjuk. Njuuuuut. (Inte den första som säger så va? Låter korkat men är sant)

  Kram
  Cathrin

  ReplyDelete
 4. Ja hon är duktig Isa. Mycket fint som man kan ge bort i doppresent också. Jag säljer ju faktiskt lite hälsningskort som hon gjort.

  Skönt att det börjar ordna upp sig hemma. Det är ju så roligt att städa och göra i ordning efter en renovering.

  Kram Jenny

  ReplyDelete