Sunday, 31 January 2010

Trevlig butiksblogg

Tittade in hos Fågel Blå Butik idag. De har en hel del fina saker, framförallt om man gillar spets och lite gammaldags prylar så det är nog en del av er som också skulle njuta av butikens alster.


Fick tipset ifrån Hemma hos lilla mig som är en trevlig blogg. Kika gärna in på båda!

Det känns som att halva Sverige nu är påväg till Thailand och jag är sååå avundsjuk. Min sambos systerdotter på tre år lovade mig dock att ta en barfotapromenad åt mig i strandens sand och vifta ordentligt med tårna. Det värmde!
Hoppas att bloggerskan Lantliv på Holm har tid att göra ett par uppdateringar när hon är borta. Även om det är supervackert här hemma med all snö och minusgrader så längtar man efter sol och värme!

Hoppas att ni får en fin avslutning på helgen!

Bilder lånade från Fågel Blå butiken

6 comments:

 1. Ja, en solsemester hade inte varit helt fel just nu. Längtar så till våren!!!
  Ha det bra!
  Kram Jenny

  ReplyDelete
 2. Glömde svara på dina frågot om Middagsfrid. Det är mycker böner och grönsaker med Middagsfrid också så det är verkligen en fördel om man tycker om det. Maten är beräknad för 5middagar så det blir ett par dagar som vi har egen mat.

  ReplyDelete
 3. Skulle inte heller tacka nej till en resa till solen och värmen nu.
  Hon blev jätteglad över presenten. Och vet du det är likadan mudd på den men den är lite kortare bara så du kan nog ha den både nu och efter.

  Du får ha en trevlig kväll söndagkväll

  ReplyDelete
 4. Jag längtar så efter att få resa! Men just nu känns det som om ungarna har det bäst inom landets gränser och jag vill inte vara ifrån dem. (vrickat, för samtidigt blir jag galen om jag inte får egentid) Men lite härliga bilder för att få se hur folk har det (eller hur man själv hade kunnat ha det) är ju inte fel.

  Ha en fin start på veckan! Den kan ju inte gå fel nu med din nya kjol och allt. (är ytlig nog att tro att fina kläder gör en glad)

  Kram
  Cathrin

  ReplyDelete
 5. Till den butiken ska jag nog ta mig en liten kik:)

  Kram Gunilla i Singapore

  ReplyDelete
 6. Ja vem hade inte velat sitta på en strand i Thailand och vifta på tårna ;)

  Ang. skylten så var det inte så svårt. Målade bara en bräda, gnuggade av väggordet och fäste skruv och ståltråd på baksidan :)

  Ha det gott!
  Kram Milla

  ReplyDelete