Thursday, 28 January 2010

Tips!

Fick precis ett tips av Lilla Kullan (titta gärna in på hennes fina och trevliga blogg) om en nätbutik som heter Alvas Hus Nätbutik och vad många fina saker de har. Rekommenderar minst ett besök! Nu ska jag ögonshoppa lite!

6 comments:

 1. Alvas hus har verkligen fina saker! Skulle kunna klicka hem hur mycket som helst. Nätshopar är farligt... ;)
  Och måste ge en kommentar på pojke/flicka inlägget i går. Jag har ju en av varje och på mig stämde inget förutom ringtestet. Lite läskigt faktiskt. Och enligt det får jag inga fler heller. Jag var totalt säker att O var en tjej. Men sedan kunde vi inte hålla oss utan tog reda på vad det var som bodde där inne nu när det var andra gången.

  Och ja, jag har nog lite mycket på gång. :) Men börjar jobba i april och vill ha så mycket klart. Försäkringskassan är inte roliga att ha att göra med. Men mycket kan man läsa sig till på deras hemsida.

  Ha en fin kväll!

  ReplyDelete
 2. Vad spännande...Och maj är en bra månad, värmen börjar komma. Alvas har mycket fint...Ja man funderar verkligen om det är pojke leer flicka. Jag har 2 grabbar 9 och 12. Tiden går såååå fort så det gäller att njuta. Små barn små bekymmer stora barn stora bekymmer och det stämmer verkligen.

  Kram Anne

  ReplyDelete
 3. Åh, din gravidkjol såg hur fin ut som helst! Men hon är ju verkligen jätteduktig, så det var väl inget annat att vänta! Lite roligt med provdockan, tyckte jag - visste inte att de fanns i gravidmodell!

  Och när det gäller pojke eller flicka: 1:an stämmer. Det andra är bara skitsnack!;)

  Lycka till med försäkringskassan... Oftast inte så roliga, men man kan ha tur, tro det eller ej. När jag var sjukskriven under min graviditet ringde killen som var min handläggare bara för att fråga hur jag mådde!

  Kram Pernilla

  ReplyDelete
 4. Farligt med fina nätbutiker säger jag också och där var det riktigt fint.. =). Måste fråga dig om din header.. är det stockholm och mot gamla stan, med Ms Mälardrottningen i centrum. Låg på henne några nätter för ett par år sedan.. så himla mysigt med närhet till Gamla stan och söder som bilden måste vara tagen ifrån i så fall om jag nu har rätt.. =).. Ha en bra kväll.. Moa

  ReplyDelete
 5. Men vad spännande med en liten bebis!!:-) Önskar er all lycka, det största man får vara med om i livet!:-)

  Kram Sofia

  ReplyDelete
 6. Hej och tack för hälsning hos mig! Alltid roligt att få höra några ord från gamla och nya vänner!
  Dina bilder är mycket vackra!
  Alvas hu har jag handlat i veckan och väntar på leveransen! Det blir nog så fina saker jag får hem!
  Ha det gott och välkommen åter!
  kram Olg@

  ReplyDelete