Wednesday, 6 January 2010

Sherlock Holmes


Var på bio igår och såg Sherlock Holmes. Den var väldigt våldsam men vad kan man förvänta sig om filmen är regisserad av Guy Ritchie?! Den var snyggt gjord iallafall och om man gillar att sy så är det nog roligt att se klänningarna osv som är skapade i filmen. Själv satt jag mest och tänkte tillbaka på London. Det var många kända skådespelare med i filmen och det var roligt att se Robert Downey Jr i rollen som Sherlock. Passade mycket bra och jag skulle inte bli förvånad om det kommer en uppföljare på den. Själv har jag inte läst så mycket Sherlock men man behöver inte heller ha gjort det för att uppskatta filmen. Om du vill ha lite action en dag så är denna film mycket passande.

Trevligt sällskap hade jag också! Stort tack Mia för lunchen och värmetiden på cafét.
Nu ska jag hem till min kära farmor en sväng.

Bild lånad från advancescreenings.com

6 comments:

 1. Roligt med bio. Såg att du läste kurskatalogen, visst finns det hur mycket roligt som helst att lära sig men tyvärr alltför lite tid.

  Till din fråga: Jag läste någonstans att man måste fortsätta sköta om amaryllisen och inte sluta vattna förrän det är några månader kvar innan den ska blomma. Jag tror nog att jag testar den lite enklare varianten att bara spara löken löst. Orkar nog inte hålla på och vattna den hela sommaren.

  ReplyDelete
 2. Alltid mysigt med bio - alldeles för längesedan bara...men action film är inget för mej :)

  Ha en skön kväll!

  ReplyDelete
 3. Så roligt att du hittade till mig, så att jag kunde finna dig! Bio är det tyvärr alldeles för länge sedan jag var på. Känns lite lyxigt nu, borde försöka få lite tid till det. Jag är precis likadan som du när det gäller kurskataloger. Lusläser dem och funderar på allt kul jag skulle kunna göra. Fast sedan blev det mitt jobb (inte att gå på kurs utan att göra själva programmen) och nu läser jag dem inte riktigt med samma glädje längre.

  (Har precis bakat mina första recept ur Leilas bok - underbara kakor blev det faktiskt. Förstår att du ger bort boken, den är en fullträff som present!)

  Önskar dig en fin fortsättning på veckan!

  ReplyDelete
 4. Ho ho vad jag kände igen mig i ditt förra inlägg, skulle kunna gå hur många kurser som helst =)

  Till din fråga: Jo vi gör allt själva, min sambo är väldigt händig och jag envis och vi tycker om känslan av att ha skapat något med egna händer. Sen får vi hjälp av släkten ibland, att ha en morfar som är elektriker och en pappa som är målare är guld värt!

  Kram

  ReplyDelete
 5. Tack för en trevlig dag och filmen var faktiskt bättre än jag trodde. Kanske lite mycket action men väldig häftigt gjord och mycket inspirerande när det gäller kläder. Tack för att du föreslog den jag hade nog inte sett den annars.

  Kram Mia

  ReplyDelete
 6. Alltid kul med bio, blir inte alls ofta tyvärr.

  Däremot var storebror iväg på bio med lillebror idag, då det var hans julklapp till J1. Dom hade haft det riktigt trevligt och A blev utnämnd till världens bästa bror!

  Kram Pernilla

  ReplyDelete