Wednesday, 7 October 2009

Fame

Kanske hängde ni liksom jag framför TV:n varje vecka som små och sedan så fort programmet var slut längtade tills nästa vecka för att se om ungdomarnas drömmar slogs in. Jag älskade serien Fame, stod och dansade framför TV:n och försökte åma mig som dem. Lite jobbigt då man var stel som ett kylskåp (och fortfarande är) men man fick i alla fall vara med och låtsas drömma.

Igår såg jag filmen Fame och vilken besvikelse. Duktiga dansare, sångare och skådespelare men det saknades en röd tråd och det kändes som att regissören kom på att shit vad mycket film vi har nu måste vi klippa ihop skiten också. Jag fick ingen känsla alls. Höjdpunkten var eftertexterna och det känns lite konstigt. Trist!

Bild lånad från santippa.blogg.se

2 comments:

 1. Tråkigt att filmen inte var bra. Du får radera det ur minnet och titta på serien igen för att få tillbaka de härliga minnena.

  ReplyDelete
 2. Hej!
  Är det här det nya sättet att hålla kontaketn och hålla sig uppdaterade om varandra när man inte hinner ses irl!!!
  Jag har inte riktigt haft tid att sätta mig in i det här med bloggandet men det kommer väl snart.
  Jag har precis börjat med smyckena, men det är mer en hobby än något jag försöker tjäna pengar på! Men du som är så bra på att göra reklam för Mias kläder kan ju gärna lägga in ett gott ord om mina smycken oxå till folk i din närhet!!!
  Hur var Malaysia? Micke har sagt så länge att han ska ringa Gabriel men det blir liksom aldrig av! Det hade varit jättekul att ses snart, det var ju ett tag sen.
  Kram!

  ReplyDelete