Thursday, 9 July 2009

Perfekt filmkväll!


Ibland kan det vara riktigt kul att se en Svensk film. Idag var det en optimal dag för det med allt regn. Det var så att man inte ens behövde hitta ursäkter för att få äta godis på en vardag (när det regnar som idag så får man låsa in sig under en mysig filt med en kopp te, en bra film och något smaskigt att äta).
Sommaren med Göran var helt okej. Tror att de flesta kan känna igen sig i karaktären och det är väll därför jag alltid börjar svettas när jag ser denna typ av film. Ni vet när man vill något så gärna och allt bara går fel...nåväl, han har ju rätt. Man ska inte nöja sig med ett förhållande som stämmer till 80%. Undrar hur många som gör det av bekvämlighet! Hur många har svårt att bryta en vana tex? Att bara ta en ny väg på morgonen drar man sig för ibland eller att byta frukost. Varför ska man göra det när det vanliga alltid fungerat?

Dagens stora plus: Regn så jag kunde se film, testning av Marabous sommarchoklad som var bättre än förväntat. Regnet som får mig att längta till fotbollsplanen.

Dagens minus: Att dygnet är för kort.

No comments:

Post a Comment