Tuesday, 16 November 2010

Mer hallinspiration

Har precis ringt sjukvårdsupplysningen för första gången då Goliat fått en ordentlig förkylning för första gången. Det blir inte så mycket sömn just nu, mest är det mitt eget fel då jag har svårt att sova när han knappt kan andas. Det hjälper inte heller att han har feber (gissar på att ni förstår vad jag menar). Min söta lilla pojke har förvandlats till ett snorigt monster :(


Medan jag sprang ett par gånger och lyssnade på hans andetag så småtittade jag på Äntligen Hemma vilket jag inte gör så ofta. Idag gjorde de om en hall som inte skulle funka hemma hos mig men den kändes lite Sex in the City like typ. Väldigt fin och hade jag varit en ung singeltjej hade jag gärna haft den hallen! Vad säger ni, härlig va?!


Till våren ska jag fixa vår hall hemma så det kommer att komma fler hallbilder. Hoppas att ni har överseende med det.

Bilder lånade från Äntligen Hemma.

2 comments:

 1. Tid? Jo, det ska jag tala om för dig - jag är hemma med sjukt barn! Där har du nåt att se fram emot!;-)
  Ja, naturligtvis ska de inte vara så sjuka som lille Goliat. Det är så jobbigt när de blir ordentligt förkylda när de är så små. Hoppas han blir frisk snart!
  Jag däremot har en dotter som är lagom sjuk. Hostig, trött och lite hängig och vill helst ligga i soffan och titta på Pippi = mycket egen tid för mig!

  Kram Pernilla

  ReplyDelete
 2. hej!
  du postade en fråga på min blogg om johnblundväskorna. necessären kostar 180kr och börsen 75kr + frakt.
  ha d fint! mvh/hanna

  ReplyDelete