Sunday, 19 September 2010

Tekoppar och valvaka

Sitter och tittar på valvakan. Lite konstigt och spännande måste jag säga att det är samtidigt som jag tycker att det är läskigt. Ingen jag känner säger sig rösta på SD men de har fått en väldans massa röster. Kan det vara så att man inte vågar säga att man röstar på SD eller känner sig rädd för invandringen? Verkar vara en våg som går igenom Europa just nu som är lite obehaglig. Hur ska detta sluta?

Nåväl, samtidigt som jag funderar på detta med politik njuter jag av en god chokladbit och en kopp röd körsbärste som är väldigt god. Hittade dessa tekoppar från Design House som jag gärna skulle äga. Skulle inte ni?!

Ha en fin start på veckan!!!

1 comment:

  1. Satt och stickade och följde med valvakan igår med. Håller med, skrämmande med SD! Hoppas, hoppas rasistiska trenden är snabbt övergående.

    Nu börjar jag sakna körsbärsté, det är mitt favorité (visserligen har jag druckit grönt och inte rött) och min tradition att köpa på lösvikt i stockholm. Men det drack jag upp innan jag kom hem! Men det finns säkert här också, har bara inte letat.

    ReplyDelete