Monday, 20 September 2010

Bröllop


På lördag ska vi iväg på bröllop vilket ska bli roligt. Goliat får följa med till Finska kyrkan där vigseln ska vara men sedan får han vara med min mamma. Får se hur det går (vi har nära hem ialla fall). Kyrkan ligger på slottsbacken för er som inte varit där. Det är en liten och vacker kyrka och det är roligt att få gå dit på bröllop. Besök den gärna om ni har möjlighet till det.

Tills dess måste jag få ihop ett tal (vet inte varför jag ska göra det egentligen för jag är absolut ingen talare utan är skitdålig på det men men stackars brudpar). En låda ska jag fixa ihop också som gästerna ska lägga i en lapp ang en fråga de svarat på. Sedan kommer brudparet att få denna låda av mig om tre år. Lite kul för då har man kanske glömt bort det hela och så kommer minnena tillbaka. Jag ska visa er sedan när lådan är klar.

En present måste man såklart också ha med sig och jag har inhandlat en som jag ska försöka slå in lite fint. En av mina goda vänner Mia gör alltid så fina paket. Ska försöka göra en Mia men det slutar nog med att jag fastnar med tejpen på pappret och att snöret inte korvar sig :) Kan se det hela framför mig. Har iallafall inhandlat fint papper på Panduro så ska göra ett försök. Ha en fin måndag!

1 comment:

  1. Roligt med bröllop! Kul att du ändå ska hålla tal fastän du inte tycker att du är någon talare. Jag är säker på att brudparet uppskattar det. Och vilken roligt idé med lådan!

    Ha en bra dag!
    Kram, Jenny

    ReplyDelete