Friday, 3 September 2010

Möhippa

Känner mig inte alls laddad att gå på möhippa om nio timmar men det blir säkert roligt när jag väl kommer dit. Ska hinna slå in en present och komma på tre påståenden om mig själv innan och sova lite också såklart om Goliat tillåter det. Han ska vara med sin pappa i morgon vilket jag hoppas funkar bra.

Känner mig dock lite besviken på hippan då valen är så tråkiga men jag ska finna mig i det hela, inte klaga, betala och se glad ut samt anstränga mig så att det blir riktigt roligt för bruden.

Mina erfarenheter brukar dock säga att möhippor alltid hör ihop med maktkamper och lite småstrul. Har hört att andra av er också ska iväg på hippor i morgon. Jag hoppas att ni får det riktigt roligt. Uppdatering kommer!


Sov så gott!
Bild lånad av Expressen.se

3 comments:

 1. Jag antar att ingen på möhippan läser din blogg. Jag önskar dig en trevlig dag vi kanske kan höras under dagen och ge betyg på varandras.

  Kram Mia

  ReplyDelete
 2. Jobbigt att ta sig iväg när man inte riktigt känner för det. Hoppas dock att det blir trevligt!
  Kram, Jenny

  ReplyDelete
 3. Jag har faktiskt bara varit på en enda hippa, tycker också sånt är jobbigt. Men det KAN ju bli skoj och man får göra det för bruden. Bra inställning du har. :D

  kram!

  ReplyDelete