Monday, 8 March 2010

Vår


Tror ni att våren långsamt är påväg? Det känns så och jag tar en promenad varje dag på lunchen nu för att suga in de få solstrålar jag kan på dagen. Underbart! Det känns som att batterierna får en nyladdning måste jag säga.

Funderar på att se om man kan ta ledigt i två dagar och unna sig en weekend till Barcelona eller något sånt. Skulle vara trevligt innan man inte kan komma iväg på länge. Någon som har tips på bra weekendresa?

Hoppas att solen skiner på er också! Längtar tills jag kan se den första videungen och tussilagon!

4 comments:

 1. Ja, visst känns det vårigt! Här i helsingfors har vi så soligt och fint väder idag, och solen börjar värma också!
  Ha en bra dag!

  ReplyDelete
 2. Jag kände våren igår och det var så härligt att njöt av promenaden till huddinge, kan inte minnas när jag kände det senast, typ i höstas.
  Barcelona låter trevligt eller kanske Paris. Jag antar att du inte kan åka så långt för det finns väl regler på hur långt gången man är och hur långt man får flyga eller ens får flyga.

  Du får ha en trevlig solig dag.
  Kram Mia

  ReplyDelete
 3. Barcelona låter härligt! Men jag såg nåt om att de skulle få snöstorm där. Kan det verkligen stämma!?

  Bra idé med lunchpromenad. Låter som ett bra sätt att få lite mer energi!

  Kram Pernilla

  ReplyDelete
 4. Å Barcelona är jag också sugen på. Var hur länge som helst sedan jag var där och vill gärna dit igen. Prag ligger också högt på min lista, men det beror mest på att mannen inte varit där och jag själv blev lite förälskad i staden när jag var där (också för länge sedan). Wien säger andra är fint, men jag blev rätt besviken när vi var där (fast vi mellanlandade på väg till Amman så jag gav nog inte staden en chans).

  Vad det än blir blir det säkert bra. Åk, bara åk om du kan!!!

  Kram

  ReplyDelete