Sunday, 21 February 2010

Gula tapeter

Vacker morgon, snö och kaos i tunnelbanorna. Det får en ännu mer att drömma om våren även fast jag älskar denna typ av dagar. Så länge man är varmt klädd så mår man bra. Det är också så härligt att det är ljust tidigare på morgonen nu.

Hittade denna tapet iaf och tänk vad glad man skulle bli av att ha den hemma just nu i all snö och kyla eller vad säger ni?

Ha en fin måndag!

Bild från Homepoint.se

6 comments:

 1. Hela bilden får mig att längta efter våren. Idag var det så kallt att Juliette var under min jacka när vi väntade på bussen. Svårt att hålla ansiktet varmt.
  Ha det bra i kylan.
  Kram Mia

  ReplyDelete
 2. Det var en helt underbar tapet! Jag brukar inte tycka om gult, men det där var hur fint som helst! Gav verkligen vårkänsla!

  Ha en bra måndag!

  Kram Pernilla

  ReplyDelete
 3. Ja men visst fick man vårkänslor..
  Ang min hylla så har jag storleken större i butiken med
  6 fack ( tror jag gav 499 på ikea)
  Den kan man både ha liggande och stående..
  Titta på mitt inlägg från butiken så ser du..
  Ha det bäst!!
  Kram Cilla

  ReplyDelete
 4. Jo visst piggar den upp. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om vädret just nu. Det är ju mysigt med all snö men det känns jobbigt att allt detta ska smälta... är rädd för översvämning i källaren.
  Ha det gott!
  Kram Jenny

  ReplyDelete
 5. Den där tapeten blir man glad av! Vårrusig nästan. Inget jag hade haft på väggen kanske, men som tavla, på en kartong eller barnrummet kanske. På inreda.se (tror jag) kan man beställa tapetprover billigt och där tänkte jag beställa några sådana här färgsprakande vitamininjektioner. Bara för att ha... Synd att antikmässan inte var vad du tänkt dig. Men du hade ju trevligt sällskap ;).

  Ha en fin vecka i snökaoset!
  Kram

  ReplyDelete
 6. Wow, vilken läcker tapet! En sådan kunde jag tänka mej! Ha en fin tisdag :-).

  ReplyDelete