Sunday 21 February 2010

Antikmässan

Så var Antikmässan över för i år. Det var inte lika bra som det brukar vara tycker jag (kanske har jag för höga förväntningar). Färre utställare och mindre blomfokus men det har blivit lite tradition att gå och det var fortfarande väldigt trevligt. I tre år har Kinoko och jag gått på detta. Vi trotsade ovädret i år och gick och jag hade iallafall mycket trevligt men först en tur på antikmässan för att sedan ta en lunch och sedan gå in på Symässan ett tag (som nog var mer givande för henne men det var roligt att titta på alla olika tekniker som finns och inspireras av allt pyssel) sedan blev det lite fika innan vi köpte med oss lite godsaker hem och kämpade oss igenom snöstormen.



Det är iallafall alltid lika roligt att få pilla på alla saker som de ställer ut och minnas sin barndom när man ser äldre porslin och silverbestick som man sett på andra ställen. Farmors askkopp (se bild) brukar jag springa på varje år och den är väldigt fint tycker jag. Den är fin som bara prydnad men vad kan man använda en askkkopp till om man inte röker? Någon som har något bra förslag?
För mig blev inköpet en väldigt vacker gammaldags burk med kakao i nytappning samt chokladbitar och mandlar i choklad och kanel. Mums!

Hur har er helg varit?

3 comments:

  1. Förväntningar... ja de kan ställa till det! Låter ändå som om ni hade det mysigt...
    Min helg har varit fylld av snö,snor och busigatroll =)
    Må gott!
    Kram ♥ Mimmi

    ReplyDelete
  2. Hade jättrevligt och barnen har lekt så mycket med de fattiga/gamla leksakerna.
    Ser fram emot nästa år och hoppas att det inte minskar ner ytan ytterligare.

    Du får ha en trevlig vecka.
    Kram Mia

    ReplyDelete
  3. Kan tänka mig att det är intressant att gå omkring där och titta.:-) kram Stina

    ReplyDelete