Monday, 25 January 2010

Vacker kvinna


Fick ett gäng tidningar av en vän i helgen och däribland fick jag ett härligt engelskt glossigt magasin. En Marieclaire från december 2009 och Hilary Swank är på framsidan av tidningen. Jag är lite fascinerad av henne måste jag säga. Hon är nog inte vad gemeneman skulle kalla vacker men man verkar kunna göra så otroligt mycket med hennes utseende. Hon är dessutom en mycket duktig skådespelare. Medan tiden infinner sig till att jag kan läsa den får den vackert vila i mitt badrum och bara se fin ut.

Min dag har annars varit bra men lyckades med konststycket att lägga en kuvert till Skatteverket på lådan utan frimärke...Tror ni att det blir populärt? Inte bra tror jag. Får ringa dem i morgon och be dem skicka mig räkningen. Hoppas inte att de lägger extra skatt på en sån sak.

Nu börjar halv åtta hos mig. Hej så länge!

3 comments:

 1. Skönt att det finns fler som glömmer frimärke. Jag hade en rörig dag med samtal till posten för att få reda på vad som hänt mitt paket. De tröstade mig och sa att paketet kommer fram och räkning skickas till avsändaren. Tur för det hade säkert blivit sista gången jag fick en beställning därifrån.
  Du får ha en trevlig kväll
  Kram Mia

  ReplyDelete
 2. Är ju alldeles för länge sedan jag tittade in hos dig! Tråkigt att läsa att du har foglossning! Blir det värre så prova akupunktur. Funkade i alla fall för mig i slutet. Och varför inte kombinera - läs tidningen i badet. Urskönt och min "våta" dröm så här med småbarn. (Har ett bubbelbad men får aldrig bada själv, bara sitta bredvid dottern - suck!)

  Ha en fin kväll och så lovar jag att titta till dig oftare.

  Kram
  Cathrin

  ReplyDelete
 3. Det är det som är så härligt med Hillary, att hon inte är en klassisk skönhet utan är så mycket mer, o vilken variation på roller hon gör, imponerande!

  Kram Gunilla i Singapore

  ReplyDelete