Friday, 8 January 2010

Bokstäver och text

Funderar på hur jag ska förstora upp mina bilder på väggen, om jag ska ha dem i ramar, om de ska vara svarta och vita eller i färg. Besökte Country by Mail idag och de verkar ha en massa fina bokstäven och annat spännande.

Vi har redan en världskarta på väggen som jag var överlycklig när vi hittade. Köpte via Inneonline som är en mycket trevlig butik att ha att göra med.

Nu funderar jag på att eventuellt ha en text också men då jag inte skriver så fint själv så kan man kanske beställa en redan förskriven text fast med eget budskap. Vad tror ni om det?

Allt går lite långsamt för mig men när jag väl kommit till skott så får ni se resultatet. Jag har ju äntligen fått upp mina vita lådor.

Ha en mysig helg!

Bilder lånade av sajterna

8 comments:

 1. Hej! Tack för titten den bjuder jag på:) Dax för mig att kolla runt hos dig...
  Tycker absolut du ska försöka komma på någon egen text att skriva så blir det mer personligt!

  Ha det bäst! Åse

  ReplyDelete
 2. Såna bokstäver har jag o tycker mycket om dem !

  Jag gjorde en kommentar med lite tips om saker att ha när bebisen kommer :) Vad kul med en liten. Grattis!!

  Kram Jeanette

  ReplyDelete
 3. Alltid kul att hitta nya bloggar!! Tack för din kommentar! Här händer det STORA saker förstår jag...:) GRATTIS till ett nytt litet liv!!
  Ser att du fått lite tips på vad som kan behövas.. och det var tur det... för jag har nästan glömt... hihi... det var 15 år sedan sist och det sammanfattar nog det hela med att få barn tycker jag; TIDEN GÅR SÅÅÅ FORT!!
  Lycka till!
  Mvh Milla

  ReplyDelete
 4. Bättre att så fall ha en vacker sidanblomma, lägg ner lite pengar på en naturtrogen... än ingen alls :)

  Eller randiga handukar eller ngn grön färg :)

  kram
  Jannice

  ReplyDelete
 5. Du har så många fina bilder så jag tycker att du skulle kunna hänga dem i er långa hall. Där kan du blanda stora och små, svartvita och i färg.

  Kram Mia

  ReplyDelete
 6. Älskar väggord - gäller att begränsa sej så det inte blir för mycket. Jag har både beställt med egen text och skrivit själv.

  Va roligt att du har så mycket egna bra bilder du kan använda som konst. Svårt att uttala sej om ramar och färger när man inte ser bilderna eller platsen du tänkt hänga dem...Ha en skön helg - kram!

  ReplyDelete
 7. Hej! Jag är också allergisk, men klarar av vita tulpaner rätt bra, röda och gula är värst. Så kanske även din man klarar av vita? Tror det är mindre pollen/frö på pupillerna i dem + att de inte doftar!
  Fortsatt trevlig helg!
  KRAM

  ReplyDelete
 8. Hej!
  Det ska bli jättekul att se vad du hittar på!

  Maj är en bra månad;) Kanske blir det samma födelsedag som Julia - 10:e maj!

  Kram Pernilla

  ReplyDelete