Thursday, 31 December 2009

Blogga

Så har 2009 snart passerat förbi. Det är rätt mycket som har hänt detta år men 2010 tror jag kommer att bli en större förändring i mitt liv.

Detta med att blogga är ganska roligt men jag har funderat både en och två gånger om jag ska fortsätta. De flesta bloggar här som jag springer på är skapade av kreaktiva människor som är underbara att följa men själv har man tyvärr inte lika mycket att bidra med. Får se om jag kan komma på något spännande till nästa år.


Stort tack till er vars bloggar jag får titta in på ibland.

Jag önskar er ett gott nytt år och ett bra 2010!


/Pilo
Bild från Galapagos

4 comments:

 1. Hej Pilo!

  Jag tycker så mycket om din blogg - älskar att läsa om dina kloka funderingar och ibland även nyttig fakta. Annorlunda och speciallt! Hoppas verkligen du finns kvar i bloggvärlden 2010.

  Gott Nytt År - kramar!

  ReplyDelete
 2. Åh, jag hoppas att du kommer finnas kvar! Det är skönt med lite omväxling, det du skriver är intressant och tänkvärt. Allt behöver inte handla om inredning och skapande!

  Gott Nytt År och kram till dig!

  Pernilla

  ReplyDelete
 3. Hej jag håller med de andra två man behöver inte vara kreativ för att ha en blogg. Vem skall påminna mig om kanelbullens dag om inte du gör det. Sen är vi nog fler som vill se mer fina bilder från dina resor.

  Gott Nytt År och kram Mia

  ReplyDelete
 4. Hej och gott nytt år! Hoppas att ditt nyårsfirande var trevligt. Ja ibland känner man att inspirationen tryter och att bloggen känns lite tråkig att hålla på med. Men då tar man bara en paus och för mig har iaf blogglängtan kommit tillbaka varje gång.

  Kram Mia

  ReplyDelete