Monday, 13 September 2010

Barnvagnsservice

Idag ska vi lämna in Goliats vagn på barnvagnsservice. Det ingick när man köpte vagnen och jag vet inte om det ska vara ett plus då de säljer på en vagnen men det känns lite absurt. Som att man ska in med bilen på service. Undrar om de kommer att göra någonting ens eller är det bara så att man kör dit sin vagn och de kör in den på lagret och kör den lite fram och tillbaka?! Vi får väll se. Kanske kan ni detta bättre än jag?!

För att komma till Kungens kurva där vagnen ska lämnas in får jag låna min pappas bil (väldigt gulligt av honom) så vi ska nog passa på att springa in på IKEA också och köpa lite säkerhetsprylar samt en stol så att han kan sitta med vid matbordet. Just nu sitter han i babysittern på matbordet när vi äter och han tycker att det är lite si så där men accepterar det hela. Jag känner att hemmet mer och mer anpassas efter honom och om det någonsin varit fint och stylat så är det inte det längre (ska försöka hitta inspiration hos vänner och se hur de har gjort). Tittade på vårt vardagsrumsbord i går och insåg att vi MÅSTE köpa ett nytt men det får bli en annan dag...

Något förslag på hur man kombinerar barn och inredning på bästa sätt?

4 comments:

 1. Jag har aldrig haft vår barnvagn på service någon gång, men nu skulle det verkligen behövas...
  Inte helt lätt det här med barn och inredning. Vi har faktiskt inte ändrat så mycket i vårt hem. Vissa saker har vi säkrat ( som trappgrind) men annars har vi försökt att lära dem. Har gått jättebra! Den största skillnaden med inredningen sedan vi fick barn är att det är så stökigt här hemma hela tiden.
  Ha en fin dag!
  Kram, Jenny

  ReplyDelete
 2. Hej! Vad roligt att du vill delta i min utlottning!

  Vi har aldrig haft service på vår vagn, kanske därför chassit har börjat knarra så förskräckligt.

  Inredning och barn är en svår kombination... Jag tycker ändå att det måste få synas att det bor barn i huset så att vissa leksaker står framme är helt okej, småplock städar vi undan och "gömmer i lådor" varje kväll...men visst är det stökigt för det mesta (jag har lärt mig att det är skillnad på om det är stökigt eller skitigt, skitigt vill jag inte ha det, men stökigt är okej ibland!). Sedan lyfte vi upp alla blommor och ömtåliga saker när vår dotter började stiga upp och gå längs med bord... när hon sedan lärde sig att gå ordentligt slutade hon att intressera sig för allt som stod framme i ögonhöjd och nu låter hon det mesta vara ifred. Hon släktas också på sin mor, för fast än hon inte fyllt två än så märker hon genast om jag har något nytt i inredningen och då står hon och tittar på det en stund och säger "Hmmmm....", ibland möblerar hon också om lite, men är väldigt försiktig med mina saker och blommor :). Lycka till :)!

  ReplyDelete
 3. Tror att fler företag har börjat med dig för att minska på reklamationer. VI köpte en cykel till Elliot och där ingick det 3 månadersservice.

  Trevlig kväll
  kram Mia

  ReplyDelete
 4. Det lät ju lite kul med barnvagsservice, är ju ett tag sen sonen/Kalle var så liten här. Då fanns det inget sånt..fniss. Säger som du, undrar vad dom gör. När vi fick barn köpte vi skinnsoffa, låter tråkigt, men det har varit väldigt bra. Vi har kvar samma ännu, bara och torka av.
  Kramar
  AnnaMaria

  ReplyDelete