Tuesday, 16 March 2010

Påsk närmar sig

Påsken närmar sig och jag har börjat påskpynta hemma. Förra året köpte jag en påsktupp på Indiska som jag skrev om för ett par dagar sedan. I år har jag kompletterat med en liten hare och jag tänker plocka fram påskpyntet innan jag går och lägger mig idag. Det är ändå så kort tid påsken varar och jag gillar våra svenska traditioner. I min familj har vi alltid målat påskägg och mamma var noga med påskhönan som ni kanske förstått. I min sambos familj så får man alltid ett litet påskquizz som ska leda en till påskskatten. Det är alltid roligt att se vem som löser det först. Hur brukar ni fira påsk och har ni några trevliga traditioner med påskharar och dyl?Har ni sett dessa kläder förresten på Indiska (vet inte varför jag drar mig dit hela tiden, kan det vara färgerna och att jag är utsvulten på färg?!)? Tycker att dessa färgglada tunikor är underbara. Ni som kan ha lite färg borde verkligen unna er ett besök till butiken nu! Den ljusblå skjortan är annars lite mer min stil. Fegis som man är och vinterblek.

4 comments:

 1. Hej! Vad kul att du hittat till SIB, det är inte så svårt att bli medlem :-). Jag lägger in dig som medlem nu. Välkommen i gänget :-)
  Kram Lisa

  ReplyDelete
 2. God morgon!

  Nu har jag läst i kapp mej hos dej - tiden för mina fina bloggvänner har tyvärr inte räckt till senaste veckan.

  Och här fanns som vanligt en massa bra tips:)

  De var väldigt fina båda två tunikorna - jag gillar också Indiska (men längesedan jag var där) - men den översta var finast tycker jag:)

  ReplyDelete
 3. Jag tror att jag ska fara till Indiska, ser jag.;-) Kram Stina

  ReplyDelete
 4. Den ljusblå skjortan var ju bara så snygg. Den måste jag ha, tack för tipset!

  Hos oss firas det inte så mycket påsk. När jag var liten gjorde vi det med påskmat, godis och lite pynt. Sedan vi fick barn har vi börjat med att gömma påskägget och Edvin får leta efter det. Annars är det bara att vi träffas alla i familjen och äter gott.

  Kram Jenny

  ReplyDelete