Wednesday, 3 March 2010

Gravidyoga


Igår testade jag gravidyoga för första gången. Det var rätt roligt och skönt att ha en och en halvtimma till att tänja på kroppen och få en liten stund till avslappning. Har insett att det är något jag måste jobba på. De pratar om det tredje ögat som man har mellan ögonen och att man ska fokucera på det men jag fick verkligen kämpa för att lägga tankarna där och att andas rätt. Tankarna bara rusade ang vad man gjort och inte gjort på jobbet, vilka vänner man träffat osv.
Att dessutom ligga i samma sal som elva andra valrossar med täpta näsor och lyssna på deras in och utandning fick mig inte direkt att slappna av utan gjorde mig fnissig. Som ni hör så har jag mycket att jobba med. Otroligt skönt att stretcha också. Förstår inte varför jag inte kört vanlig yoga tidigare (kanske beror på att man är vig som ett kylskåp).

Lägenheten jag var och tittade på här om dagen är nu uppe i 4,5 miljoner. Den var fin men om man åker ett par stationer till utanför stan så kan man få ett helt hus med fin tomt för de pengarna. Galet!

En lägenhet i huset brevid mitt är ute för visning i helgen (rätt lik min lägenhet och jag har bifogat bilder från den lägenheten). Nyfiken som jag är ska jag även gå och titta på den för inspiration :) Är ni gluttare?

4 comments:

 1. När jag såg första bilden trodde jag att det var din lägenhet. Tänkt att folk säljer sina lägenheter så kort tid efter inflyttning.
  Det är alltid roligt att se hur andra möblerat sina lägenheter eller hus.
  Ännu en solig härlig dag
  Ha det bra
  Kram Mia

  ReplyDelete
 2. SÅ fiiina bilder! Vad det skiljer i pris på lägenheter hos er. Det där med tredje ögat är spännande, jag hörde att det är den kvinnliga intutionen som sitter där, det där med estetisk känsla = ).

  Ha en skön helg!
  Kram L-L

  ReplyDelete
 3. JA! Jag tycker det är jätteroligt att se hur andra har det!:)

  Yoga är bra, har provat på med jobbet, då vi fick gå på arbetstid och till reducerat pris.Jag älskade det (det var en okompliserad variant och man behövde inte vara vig!), blev väldigt avslappnad. Men ändå har jag inte tagit mig tid att fortsätta...

  Ha en skön kväll!

  kram Pernilla

  ReplyDelete
 4. Hej Vännen!
  Du har något att hämta hos mig...

  Önskar dig en skön fredag!

  Kram Pernilla

  ReplyDelete