Friday, 19 March 2010

Färgglatt!

Jag hungrar i färg just nu och funderar på vad som skulle passa bäst hemma hos oss. Skulle gärna ha gult och grönt men då vår soffa är svart så känns det lite mycket kontrast på något sätt. Kanske skulle det passa bättre med en ordentligt rosa, syrenlila eller ljusblått. Vad tror ni kan passa?

När jag letade inspiration hittade jag Cosas Shop och där var det färgglatt så jag blev kvar en stund. Skulle gärna byta ut mina julblommor som fortfarande är otroligt röda och vägrar vissna (borde vara glad över detta fenomen) mot ett par färgglada harar.

Nu hägrar simhallen och efter det en god middag och sedan Solsidan!
Hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll.
Bild lånad från Cosas Shop

5 comments:

 1. Känner igen mig i din färglängtan. Fast jag har snöat in på blått. Men låter det inte som om rosa hade varit snyggt mot er svarta soffa?

  Badkar låter SÅ härligt!!!

  Ha en fin helg!

  Cathrin

  ReplyDelete
 2. Färg är härligt! Man blir glaad av färg! Söta harar du hittat, du gör nog rätt i att klicka hem en sådan och dumpa julblommorna...*ler*
  Hoppas att din kväll blir härlig!
  Kram Mimmi

  ReplyDelete
 3. Jag tror att ljusblått eller kanske rött skulle passa fint hos er.
  Spara julblomman och ställ den i sovrummet eller arbetsrummet så kan du ha de nya framme där du tillbringar mycket vaken tid.

  Du får ha en trevlig helg
  Kram Mia

  ReplyDelete
 4. Till svart kan man matcha nästan med vad som helst... tycker jag :)

  Ha en fin helg!
  Kram Hanna

  ReplyDelete
 5. Badkar är så avkopplande och skönt! Det tror jag ni kommer att bli nöjda med. Jag trodde också att jag var i behov av färg i hemmet och målade massa saker turkosa. Men så fel det känns, det kändes inte alls som jag trott! Konstigt det där, att färger kan påverka så mycket :-) Rosa är annars väldigt fint tycker jag.

  ReplyDelete