Tuesday, 16 February 2010

Klåpare till hantverkare


Igår kom jag hem till ett dammigt hem. Det var damm precis överallt. I micron, i blommorna, i badrummet, i soffan osv. Badrummet såg ut som skit och det låg lister med spikar i överallt så idag är jag på rätt dåligt humör. Jag vill bara sanera hela lägenheten! Tyvärr måste hantverkarna tillbaka idag och sätta tillbaka lister iom att golvet då ska vara lagt på den delen som de skulle fixa (om de nu kommer tillbaka). Åtgärdslistan är dock fortfarande lång och man måste ringa varje dag för att få något gjort. Vi flyttade ändå in i ett nybygge för ett år sedan och har inte kunnat köpa en garderob till hallen än iom att det är väggar och golv osv som ska fixas. Kan tänkas småaktigt av mig men varför kan de inte bara ta lappen med fel och åtgärda dem?

Ledsen att jag är lite negativ idag men jag är så besviken! Veidekke står inte högt på min lista.
Hoppas att er vecka haft en bättre start!

4 comments:

 1. Hoppas att du kommer hem till ett färdigt hem idag.

  Ibland är det bättre med mindre skönhetsfel än byggare som håller på och aldrig blir färdiga. Har lärt mig att det är svårt att få något perfekt och ibland är det lättare att dölja felet än åtgärda. Även om man tycker att man har betalat för det så vet man aldrig hur slutresultatet bli ändå.

  Du får ha det så bra det går med dammig lägenhet.

  Kram

  ReplyDelete
 2. Usch då, det låter inte så roligt. Hoppas det ordnar sig!

  ReplyDelete
 3. Det förstår jag! Usch, vad tråkigt!
  Det där är just vad jag är rädd att hamna i om vi bestämmer oss för att bygga till...

  Men flyttar man in i något nytt hoppas man ju förstås att få slippa hantverkare överhuvudtaget. Hoppas det ordnar sig SNARAST!

  Kram Pernilla

  ReplyDelete
 4. Förstår verkligen om det känns jobbigt. Speciellt om man flyttar in i ett nybygge så har man väl inställningen att allt ska vara klart.
  Hoppas det blir ordnat snart!

  ReplyDelete