Wednesday, 13 January 2010

Ny dag - Ny kaos!


Stort tack för alla gulliga kommentarer igår! Det värmde verkligen och man behöver dem extramycket ibland.


Så idag var det en ny dag som började väldigt bra. Gick till jobbet och njöt av att Sverige börjar ljusna lite tidigare och att träden och bilarna såg ut som att de var pudrade med florsocker men sedan när jag väl kom till jobbet så var det brandsläkning hela dagen och så kommer veckan att fortsätta. Det är inga liv man räddar men här sitter man iallafall. Jag har som sagt insett att detta kommer vara den typen av vecka och nästa vecka är en ny vecka och då borde det lugna ner sig en aning iallafall. Allt beror på att det är kallare än vanligt och att folk varit lediga. Skumt va?!


Bjuder på en bild från Indonesien.


3 comments:

 1. Passa på att njut! (Helt värdelöst råd, för det hjälper inte ett dugg, men ändå ;)... ) Mina njutningar har blivit lite "enklare" sedan jag fick barn men samtidigt svårare att tillfredställa. Jag läser fortfarande mycket och det är perfekt sätt att rensa hjärnan tycker jag. Har precis läst ut en ny författare men kan inte för mitt liv hitta boken, återkommer när den kommit tillrätta för den kan jag rekommendera varmt.

  Ha en fin kväll!
  Kram

  ReplyDelete
 2. Vilken tok vecka du har fått men det håller ju på att bli lite mildare nu så det kanske bli bättre snart.
  Hoppas att du fick en mysigt kväll igår med ärtsoppa, pannkakor och en bra bok. Har tyvärr slutat läsa böcker efter att jag fått barn, nu är det virkning innan jag går och lägger mig.

  Du får ha en trevlig kväll.

  Kram Mia

  ReplyDelete
 3. Jag ser forfarande inte dina uppdateringar. Jättekonstigt!

  ReplyDelete