Saturday 25 December 2010

Placeringskort

Vill passa på att önska er en god fortsättning! Hade en fin jul i går och värdinnan hade gjort fina pepparkakor som placeringskort. Precis som IKEA.

Ha en fin dag!
Bild lånad från IKEA

Thursday 23 December 2010

Vinnare

Jag har vunnit en tävling! Min första tävling och jag som aldrig brukar vinna något. Brukar säga att jag har tur i kärlek istället :) Ett vackert keramikhjärta har jag vunnit hos Gudruns Keramik. Vilken fin avslutning på år 2010.

Har varit lite dålig på att uppdatera bloggen men har inte haft någon inspiration då andra saker tagit mer tid och jag har väl lite börjat ifrågasätta om jag ska ha bloggen kvar. Kommer att göra ett par inlogg innan året är slut men sedan får vi se. Har en resa som kommer att ske under januari och februari så kanske dyker jag upp i annan form och färg :)

Då det är dagen innan julafton vill jag skicka med en bild på Kinokos härliga pepparkaksland!

En riktigt god jul önskar jag er!

Monday 13 December 2010

Sista chansen


Nu är det sista chansen att vara med i min utmaning med barnburkar. I kväll vinner någon en hemlig julklapp! Ha en fin dag!!!

Friday 10 December 2010

Vågar ni inte anta min utmaning?


Passa på att delta i min utmaning nu! Ni kan vinna en fin hemlig julklapp och det enda ni behöver göra är att tipsa mig om vad jag ska göra med alla barnmatsburkar som jag får över just nu. Jag behöver lite hjälp så det vore jättekul om just du ville tipsa mig! Sista datum är 13/12.

Ha en fin dag!
Bild lånad från Kinoko med sitt bidrag

Wednesday 8 December 2010

Living

Nya tidningen Living i butik. Den skulle jag gärna bläddra i.
Hoppas att ni får en fin dag!

Tuesday 7 December 2010

Barnmat

Goliat har nu börjat äta lite mer fast mat och det är svårt att inte stoppa in saker i munnen på honom som inte bör vara där då det är ett par saker som man kanske inte bör eller vill ge honom riktigt än som socker, för stora bitar osv. Hittade dock Vnikkas sida med recept som jag ska testa. Helt fantastiskt att någon lagt ner tid på att sammanställa recept till spädbarn. Låter inte exotisk gryta, baby pannkakor och chili intressant?! Ska testa några recept och sedan ge er mitt utlåtande.

Hoppas att ni får en fin dag!

En bild på Goliat men det kommer inte att ske ofta...

Monday 6 December 2010

Julkort




Jag sitter och försöker få ihop mina julkort nu och även fast jag inte skapar dem själv så är det mysigt. Hittade lite kortinspiration hos Martha Stewart. Gör ni era kort själva?



Bilder lånade från Martha Stewart

Sunday 5 December 2010

Inspiration Kök

Idag bjuder jag på en inspirationsbild från ett kök i Göteborg.
Ha en fin söndag!

Bild lånad från Alvhem

Saturday 4 December 2010

Julkort


Nu är det dags att samla in de långväga vännernas adresser så att julkorten till dem hinner skickas i tid. Jag älskar att skicka kort och som jag tidigare nämt så är jag löjligt intresserad av hur frimärkena ser ut varje gång också :) Har dock inte inhandlat frimärkena för julkorten än.

Hittade inspiration hos IKEAs livet hemma ang vad man kan göra med julkorten man får. Nämligen skapa ett hjärta över dörrkarmen. Trevlig idé tycker jag. Vad tycker ni?

Ha en mysig söndag och andra advent i morgon!
Bild lånad från Livet Hemma

Friday 3 December 2010

Galleri Hemsytt!

Det var en riktigt vykorts-dag igår och jag hade hela mammagruppen på besök. Nästan imponerad av mig själv att jag fick in sju mammor, sju barn och sju barnvagnar i lägenheten. Det ni...

På kvällen gick jag förbi Galleri Hemsytts lokal på Åsögatan i Stockholm. Det var en hel del fina plagg som jag gärna tagit med mig hem men det får bli senare i veckan. Det som är lite kul är att de som ställer ut i lokalen syr plaggen själva och att det inte kostar mer än ett plagg på PoP och så känns det som kvalité plus att plaggen bara finns i ett visst antal så man behöver inte oroa sig för att alla andras barn har samma plagg :) Passa på och gå förbi. De finns där tom onsdag!
Förra gången hängde ett par tossor med från Klockarbarn och de har varit helt fantastiska i ull och vi har fått många komplimanger för dem. Dessutom ser de ut som den klassiska basketkängan. Fingrar alltid på Kinokos små söta flickkläder också med Goliat slipper bära kjol än så länge...

Nu ska jag ut och leka i snön. Hoppas att ni får en fin dag!
Bilder lånade från Galleri Hemsytt och Klockarbarn